A kemenyfembolt.hu használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető. Értem!
Termékek Menü

Belső sorja eltávolítás

Korszerű és gyors sorja eltávolítás, CNC technológiában is alkalmazható. Minimális szükséges feltételekkel, magas fordulatszámon keresztfuratok belső sorja eltávolítását lehet elvégezni. Magas élettartam, azonos teljesítményt nyújt minden egyes megmunkálásnál. Speciális kerámia szálszerkezetének köszönhetően a szálak nem bolyhosodnak, nem repedeznek, és nem hajlanak el. Minden egyes használat után az eredi állapotba áll vissza.

A felhasználás az ábra szerint.

További információk a Xebec kerámia sorjamentesítő dobozában (angol nyelven).

A termék kétféle hosszuságban és különféle méretekben kapható. A megadott paraméterek az átfogó mérettartományra vonatkoznak.

Alkalmazási példa: amennyiben van egy D14-es nagy átmérő, melyen egy vagy több keresztfurat van, akkor a lenyúlási mélységtől függően 100 vagy 170 mm-es változatban a 10-20 közötti mérettartományban használható sorjamentesítőre van szükség.

A belső sorja mentesítéshez a A11 TÍPUS (piros kerámia) kapható melynek a következő tulajdonságai vannak: elasztikus és flexibilis törés nélkül, pozitív mellékhatás, hogy a sorjamentesítés során a furt vagy mart felület felületjavítása is megtörténik. FONTOS: A BELSŐ SORJAMENTESÍTŐT TILOS ÖNÁLLÓAN, ALKATRÉSZEN KIVŰL MEGFORGATNI. Ez a sorjamentesítő végleges károsodásához vezethet.

További információkat a termék oldalon talál: https://xebec-tech.hu/brush/

Kérdéseinket vagy ajánlatkérését kérjük küldje el a vkbt@t-online.hu címre vagy hívjon minket a +36(30)2334765 számon.

Rendezés: