A kemenyfembolt.hu használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében, mely az adatvédelmi nyilatkozatban elérhető. Értem!
Termékek Menü

Menet és külső kontúr sorjázása

2017 újdonsága a Xebec részéről a új és innovatív fejlesztésű  kör kefe Xebec Brush Whell Type, mely lehetővé teszi, hogy a sorja oldalról való megközelítésével eltávolítsuk CNC technológiával a gyors és hatékony termelés érdekében megtartva kiemelkedő jó tulajdonságait mint sorjaeltávolítás és felület javítás, polírozás.

Tulajdonságok:

A Xebec Brush Whell ugyanazt a kerámiaszemcsés szálakat tartalmazza, mint a belső sorjamentesítő. egyetlen sörtén több mint 1000 vágófelületet tartalmaz, biztosítva a kiváló sorjamentesítési feladatot. A kerámia szál 3 jellemzője: kiváló maradék anyag eltávolítás forgácsolás nélkül, állandó teljesítmény és nincs deformáció, elváltozás a sörtéken (elgörbülés, bolyhosodás, csavarodás) amely lehetővé teszi CNC megmunkálás közben sorjázást és polírozást.

Felhasználási területek:

Gépi feltételek

Minden olyan berendezésben amelyhez maró szerszámtartó vagy patronos szerszámtartó használható, CNC megmunkáló gépek, robotkarok, esztergagépek stb.

Összeszerelés:

Összeszerelés: Első alkalommal összeszereljük a körkefét a két szár (70 vagy 150 mm)egyikével. Ezután rögzítjük a szerszámtartóban. Az elhasznált kefe cseréjéhez, hasonlóan kivesszük a szerszámtartóból és utána cserélhető a száron a körkefe.

Felhasználás:

Ahogy a lenti 1. sz. ábrán is látható felülnézetből, állítsa a kefét középre a sarkok sorjamentesítésére. A sorjamentesítés felületén javíthatunk irányváltással. Oldalirányú sorjamentesítés esetében 2 és 3 sz. ábra szerinti forgásirány szükséges, így az A és B oldal sorjamentesíthető, függetlenül attól, hogy az A és B oldalon milyen további megmunkálások történtek. Menet sorjamentesítés esetén a menet ívén körbe használjuk.

Paraméterek:

Kezdeti beállítások

Megjegyzés: , A kör kefe nem igényel folyamatos beavatkozást a felhasználás során, viszont a kopásból adódóan a sörték hossza csökken, ezáltal növekszik a merevsége. Ez esetben csökkenteni kell a fogásmélységet. A felhasználás körülményei függ a művelettől, az alapanyag típusától és a sorják méretétől. Szükség esetén módosítsa ennek megfelelően a paramétereket.

Média:

Katalógus (angol) letöltése: Xebec Brush Wheel type

 

 

 

Rendezés: